Lunarni horoskop za 19. novembar 2020. godine najavljuje Mesec u znaku Strelca veći deo dana, ali i njegove brojne aspekte - konjukciju sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom. Nerešeni problemi u vezama danas mogu doći na naplatu, a posebno upozorenje stiže za žene. Ove tenzije će izbeći samo oni koji su baš nedavno prevazišli ozbiljne probleme - njih još nosi talas euforije.

Mesec konjukcija Saturn donosi dubinu i snagu emocijama, može čak i dovesti do udaljavanja u bliskim odnosima. Moguće su vrlo izazovne situacije, formiranje negativnih stavova koji će sve teškoće učiniti još problematičnijim.

Ovo se pre svega odnosi na porodičan život, situaciju u kući. Nisu isključena čak ni dramatična dešavanja, vezana za decu, partnera, roditelje ili kuću. Izdržite iskušenja, nemojte se predavati osećanju da ste usamljeni, odbačeni, ne prihvatajte tugu i melanholiju.

Sada su vam potrebni samodisciplina i emocionalna zrelost, nemojte sebe okrivljavati za neke prošle događaje. Računajte i na to da ima više srećnih konstelacija danas, kao i da će vam konjukcija Mesec-Jupiter dati malo oduška sredinom dana. Uveče Mesec prelazi u znak Vodolije.

Izvor: Lepa&Srećna