Lunarni horoskop za 13. novembar 2020. godine ukazuje da uz Mesec u znaku Vage možemo da zaboravimo razna sujeverja, jer ovaj "petak trinaesti" ne može da nam donese ništa teže od onoga što smo već doživeli u ovoj godini.

Energija dana je ujednačena i povoljna, naročito za one koji su danas veoma aktivni. Ipak, ključne reči su: „putovanje“, „saobraćaj“ i „sastanci“. Zapravo, baš to su situacije na koje treba da obratite pažnju. Mnogi će danas dobiti  podršku za neki značajan posao ili projekat, posebno u domenu finansija ili  administracije. Danas se aktivirajte u nekom sportu ili fizičkom radu i to će biti efikasan lek ne samo za jesenju depresiju, već i za neke fizičke bolesti.

U odnosima među ljudima, danas dolaze do izražaja kvaliteti kao što su pravičnost, velikodušnost, spremnost da se pomogne. Pomozite drugima nesebično - i vaši resursi će se povećati! Paralelno se nastavlja rad introspekcije: mlad  Mesec je blizu, ne zaboravite da slušate sebe, osvrnete se oko sebe i dodate još nešto na listu onoga što ćete ostaviti za sobom. Da biste se oporavili i održali unutrašnju ravnotežu, prepustite se muzici, uživanju u slikarstvu, skulpturi ili drugim umetničkim oblicima. Druga opcija je šetnja prirodom, koja će vam takođe dati snagu bez obzira na vremenske prilike.

Podsetnik: Danas je poslednji dan ove nedelje kada šišanje blagotvorno utiče na stanje kose i ukupnu energiju. Ne preporučuje se da se šišate u subotu i nedelju. Veče je najbolje završiti meditacijom opraštanja.

Izvor: Lepa&Srećna