Avgust 2022. godine počinje malim praskom - susreću se Mars, Uran i Severni čvor u retkom aspektu, pa astrolozi najavljuju nepredvidive i brze prmene. Sa druge strane, Merkur ulazi uskoro u znak Device, pa će mnogo toga postati lakše. Venera napušta nostalgičnog Raka i ulazi u znak glamuroznog Lava. Dakle, romansa i razna poznanstva postaju sve strastveniji.

Što se tiče praktičnih stvari, možda je bolje da ih ostavite za 22. avgust, kad će Sunce ući u znak Device. Što se tiče novca, evo koja 3 znaka moraju da povedu računa.

Ovan

Vi ćete manje para potrošiti ako unajmite nekog da vam vodi finansije ovog meseca, nego ako se sami bavite tim poslom. Jednostavno, avgust će vam "pojesti" novčanik, jer ste u ogromnim izazovima da trošite. Muke će trajati sve dok Mars bude u Biku, a jedini savet je da - kadgod poželite da nešto kupite, prvo odvojite određenu sumu za koverat "štednja".

Blizanci

Vama iskušenje donosi pun Mesec 11. avgusta, a na najtežim mukama će biti oni Blizanci koji još nisu bili na letovanje. Biće vam privlačni samo najskuplji aranžmani, ali zapamtite da će leto uskoro proći, a dugovi ostati. Zato birajte pametno, neko tiho mesto bez mnogo izazova i "mamipara". Poenta je u tome da se istinski odmorite, a da pritom ne istanjite budžet do maksimum.a

Devica

Vama  najveće finansijske opasnosti prete kad Venera uđe u polje podsvesnog, 11. avgusta. Tada novčani izdaci kao da ulaze u neku sivu zonu, nećete imati jasnu kontrolu nad troškovima i zato oprezno sačekajte kraj meseca.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna