OVAN

POSAO: Od saradnika tražite dobru radnu disciplinu, higijenu, dolazak na vreme u firmu, radnju, ugostiteljski objekat...  LJUBAV: Detaljišete previše. Partner nije raspoložen zbog toga, posebno ako ste sa Lavom u braku ili vezi. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

BIK

POSAO: Očekujte dobru saradnju sa starijom osobom ili poslovnim partnerom sa kojim ste nekada radili. Dobar dan za novac. LJUBAV: Izrazite svoja prava osećanja. Samo na taj način ćete uspeti da dobijete pravu ljubav. ZDRAVLJE: Počnite da vežbate.

BLIZANCI

POSAO: Niste u prilici svašta da radite. Poslove koji su vam sumnjivi nije potrebno da preuzimate. LJUBAV: Potrebno je da dajete neka objašnjena partneru. Vaša voljena osoba je u nekoj fazi zbunjenosti. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

RAK

POSAO: Dobijate važne informacije sa svih strana. Važno je da ih dobro projektujete i pokrenete na pravi način.  LJUBAV: Stavovi se ne poklapaju između vas i vašeg partnera. Moraćete da se dogovorite. ZDRAVLJE: Smanjite obroke.

LAV

POSAO: Potrebna vam je podrška. Sve ideje koje imate morate da posedujete osobe koje će da podržavaju vašu zamisao. LJUBAV: Potrebno je da zaintrigirate partnera. ZDRAVLJE: Dosta dobro bez većih tegoba.

DEVICA

POSAO: Saradnici oko vas nisu u stanju da prate dinamiku vašeg mentalnog sklopa. LJUBAV: Malo ste poljuljani partnerovom hladnoćom. Potrebno vam je da porazgovarate. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Važno je da vaša reputacija ne bude ugrožena. Vi ste veoma pažljivi kada su međuljudski odnosi u pitanju tako da ćete pazite na svu poslovnost. LJUBAV: Potrebna vam je nova ljubavna veza. ZDRAVLJE: Niste u lošoj energiji.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudite se da budete mudri, da vučete pametne poteze i ne pričajte svakome sve. LJUBAV: Potrebno je da budete van tajnih ljubavnih veza, flerta… Ako ne prekinete, partner će kad tad otkriti. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

STRELAC

POSAO: Kolege su vam ili prijatelji ili neprijatelji. Pokušajte da raščlanite to sve ko je ko. LJUBAV: Zanimljivo društvo vas očekuje u toku dana i večeri. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Saradnik u znaku Device vam pomaže da završite papire koji su vam bitni. Povezanost sa državnim institucijama. LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju susret sa jednim Strelcem koji je poduže zaljubljen u vas. ZDRAVLJE: Pazite na prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Svi koji su kreativci i operativci vama mogu da pomognu i izađu u susret. Dobar posao sa Vodolijom, Jarcem, Ovnom. LJUBAV: Napeti ste. Nije vam stalo previše do ljubavi. Morate da preispitate sebe. ZDRAVLJE: Manje smetnje sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Iskustvo igra veliku ulogu u napretku vašeg poslovanja. LJUBAV: Zadovoljni ste. Čekate ishod flerta sa osobom koju dugo poznajete i koja vam se sviđa duži period. ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna