Svaki muškarac koji se usudi da se udvara ženi Lavici, mora da zna da je na ozbiljnom ispitu. Dami rođenoj u ovom horoskopskom znaku je potreban partner uz kojeg može da sija. Iako je i sama uvek centar sveta, želi da ima kraj sebe osobu koja se s njom neće takmičiti, ali ni pasti u njenu senku.

Lavici morate stalno pružati pažnju, tvrde astrolozi. Privlačiće ona i poglede drugih, jer nju nije moguće ne videti. Međutim, ako joj vi pružite ono što joj je potrebno, drugi za nju neće postojati.

Poznate žene rođene u znaku Lava su Dženifer Lopez, Megan Markl, Dženifer Lorens, Mila Kunis, Hale Beri, Kara Delevinj, Madona, Selena Gomez, Zoe Saldana.

Sa kojim znakom se najbolje slaže žena Lav

Lavice se najlepše zabavljaju sa Strelčevima i Vodolijama. Vatreni Strelac joj donosi izazove i stalno nudi nove avanture. Vodolija joj otvara drugačiju perspektivu, stimuliše intelekt. Uz ova dva znaka se dobro slaže nekonvencionalna žena Lav.

Sa kojim znakom se NE SLAŽE žena Lav

Lavici nisu naročito zanimljive introvertne osobe, biće joj dosadni usamljenici poput Device. Ni Rak ni Blizanci se neće snaći sa ženom Lavom. Prvi stalno idu na sigurno, drugi nisu dovoljno lojalni za njen ukus.

Dzenifer Lorens
Profimedia 

Koje su mane žene rođene u znaku Lava

Umeju da budu tvrdoglave, drže se svog stava čak i kad vide da nisu u pravu. Ne očekujte od njih da se povuku - njihova vatra ih drži čvrsto prikovanom za mišljenje koje su jednom izrazili. Doduše, pomislite samo šta tek znači ako svojim mišljenjem štiti vas - takva se podrška ne zaboravlja!

Lavice mogu da budu veoma osetljive. Pošto ih često vidimo sa oštrim kandžama, nekad se previdi da ih one drže i uvučene, a tada je samo prihvatljivo da ih mazite i razumete.

Koje su vrline žene rođene u znaku Lava

Kad vam se Lavica jednom preda, s njom počinje čitav niz avantura. Mudrica koja će neprekidno osvajati svet s vama pustiće vas u porodicu - u svoje "krdo" - tek kad bude sigurna da ste vi - onaj pravi! A tada dobijate status najvatrenije voljenog muškarca na svetu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna