Jupiter uvek pokazuje gde nam leži sreća u životu i to je planeta koju uvek treba želeti na svojoj strani, kažu astrolozi. Danas on ulazi u retrogradni hod koji će trajati četiri meseca, jer ima vrlo veliku orbitu. Počinje 28. jula, boravkom u znaku Ovna, zatim se u oktobru "vraća" u Ribe gde će ostati sve do decembra.

U toku retrogradnog Jupitera mogući su brojni izazovi, pre svega oni koji će uzdrmati vaš sistem uverenja, ali i materijalnu stabilnost. Možete da zapadnete u dugove, potrošite neplanirano ušteđeni novac, narušite porodične odnose.

Važno je da se u tom periodu pažljivo odmere svi resursi, kako oni finansijski, tako i vreme i energija koje su nam na raspolaganju. Prvo pravilo tokom retrogradnog Jupitera je - nemojte preuzimati više obaveza nego što možete da izdržite, u svakom pogledu.

Suočite se hrabro sa svim stresnim situacijama i ne dozvolite sebi da "zatvarate oči" u nadi da će problemi proći sami od sebe. Zvezde ne opraštaju ni lenjost u ovom periodu, pa ne krećite nigde prečicom u nadi da ćete nešto obaviti sa manje napora.

Četvrto pravilo je da se tokom retrogradnog Jupitera ne daju velika obećanja, bilo u pogledu emotivnog statusa ili porodičnih obaveza. I na kraju, odustanite već sad od kruto zacrtanih puteva - zvezde će nagraditi fleksibilnost.

izlaz. Naterajte sebe da prihvatite promene sa vedrinom, budite zahvalni na onome što imate. Gledajte veliku sliku a ne neki detalj koji vam "kvari sreću".

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna