Kažu da uvek jedan od partnera više voli, a često i jedan od njih više žali kad dođe do raskida. Zato Merkur u znaku Riba, prema horoskopu, od 9. marta pruža šansu onima koji žele da se vrati stara ljubav.

Ako ste i vi među onima koji često mislite na bivšeg partnera, treba da znate da raskid predstavlja kraj jedne veze u TOM trenutku ali da se situacije i prilike mogu promeniti. Postaje moguće i ono što smo mislili da više nije, pa zato treba verovati u budućnost i vraćanje ljubavi. Evo kojim znakovima Merkur u Ribama daje najviše šansi za pomirenje.

Bik

Nemojte se iznenaditi ako se zaljubite i to, ni manje ni više, u svoju staru ljubav. Lako se može desiti da se ona vrati u vaš život, naročito ako ste još od raskida bili svesni da se u vašem srcu veza nije okončala. Tranzit Merkura će ubrzati pomirenje.

Blizanci

Dugo vas već opterećuje sećanje na sukob sa bivšim partnerom, ali je ipak vreme da sad ostavite to iza sebe. Ničemu ne služi uporno ponavljanje ko je šta učinio, a još manje ko je šta rekao. Treba da iskreno promislite o tome koliko vam nedostaje i da se ponašate u skladu s tim. Za početak, iskoristite period Merkura u Ribama da barem izgladite konflikt i vratite se u prijateljski odnos, a onda je moguće i ljubavno pomirenje.

Ribe

Vama ideja o pomirenju uopšte nije strana, naprotiv, baš biste voleli da se to i desi. Međutim, niste baš spremni da se mnogo potrudite da to toga dođe. Ipak, dok je Merkur u Ribama, čak i najmanji vaš pomirljivi gest će stara ljubav dočekati oberučke. Ovo najviše važi za one Ribe koje su vezu raskinule na brzinu, naprečac, uz puno strasti i drame. Sad je vreme da ubrzate pomirenje i ponovo uživate u ljubavi.

Ne zaboravite da nemate puno vremena, jer je Merkur u Ribama samo do 27. marta!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna