Sve su oči uperene u Veneru kad astrolozi najavljuju ljubavni horoskop, a u martu 2022. godine, ona će se već na samom početku sudariti sa Marsom, planetom akcije.

Jasno je da nam se sprema buran period, a ništa manje turbulencije neće doneti ni početak proleća i ravnodnevica 20. marta. Ako tome dodate ulazak u vladavinu Ovna, a onda i pun Mesec, jasno je da će ljubavna groznica da trese sve znake horoskopa. Tri znaka će imati mnogo sreće, jer im planete donose mnogo srećnih susreta, pa čak i sudbinske preokrete, moguću veridbu pa čak i brak.

Vaga

Vaša vladarka Venera je neprekidno uz Plutona, pa nije ni čudo što se u ljubavnoj vezi neprekidno podiže temperatura. Sve veća uzbuđenja konačno će vam dati potrebnu energiju da pokažete šta istinski želite. Pun Mesec 18. marta će pokrenuti ogroman podsvesni materijal pa ćete biti spremni da se otrgnete od starih nesigurnosti. Fokusirajte se na romansu, u njoj će se desiti velika prekretnica.

Škorpija

Za vas je mart mesec zabave, izlazaka i provoda, a konačno se pruža prilika i za sudbinski susret. Ako već imate neku osobu u vidu, onda nastupa period kad se veza može produbiti. Možda ćete se malo dvoumiti, ali ako osetite potrebu za samoćom, teškoće da napustite stare navike, nemojte odmah odustajati. Pokušajte da uskladite novu vezu sa svojim željama, pa samo postavite granice nešto dalje ali objasnite partneru tj. partnerki zašto se tako ponašate.

Ribe

Horoskop za mart vam najavljuje brojne mogućnosti za uživanje u ljubavi. Veliki broj planeta vam aktivira više kuća, a vi ćete se pomalo kolebati između društva i samoće. I to je u redu i ništa vam ne stoji na tom putu, ali ne zaboravite da su dani između 5. i 13. marta možda i najsrećniji dani za vas čak u čitavoj godini. Kad je ljubav u pitanju, to može da znači i veridbu, pa čak i brak te nemojte zatvarati ni oči ni srce.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna