Mesečni horoskop za mart 2022. godine obeležiće mlad Mesec u Ribama na samom početku, a već u prvoj dekadi će se u ovom vodenom znaku naći već četiri planete. Mistični znak u nama budi želju da malo pobegnemo od svega, pa svako ko može - treba da uzme bar kratak godišnji odmor.

U drugoj polovini marta stiže i pun Mesec, a zatim i promena godišnjih doba i početak vladavine Ovna. Dakle, mnogo turbulencije, a srećni dan za sve znake u poslovnom smislu je tek 28. mart. Evo koji znaci će biti dobre sreće u pogledu novca i tokom meseca.

Lav

Vaš vladalac Sunce provodi veći deo meseca u Ribama pa ćete malo i vi leteti u oblacima. Možda ova energija nije baš dobra za neki precizan rad, ali ipak ćete uspevati da sve okončate u roku i onda stiže i velika isplata koje očekujete. Naročito je povoljna prva nedelja, u kojoj ćete biti posebno raspoloženi da pregovarate u svim oblastima života, a u poslu vam to može doneti lepu zaradu ili povoljne ugovore.

Devica

Za vas će druga polovina meseca konačno dovesti do kraja nekog velikog posla ili projekta. Najzad ćete imati razloga da slavite, biće i finansijskog efekta, a vrlo je verovatno da odmah zatim stiže i lepa nova ponuda. Sve do kraja marta imaćete podršku Jupitera. Novca će biti, ali ne rasipajte se. Potrudite se da održite samodisciplinu i umerenost.

Jarac

Od početka meseca za vas počinje vreme velike transformacije. Imaćete ozbiljne prilive novca, pa je vrlo moguće da vam se ispunjava i neki veliki san u pogledu kupovine. Ako ste planirali veću nabavku ili čak ulaganje u nekretnine, mart je najbolji mesec za vas. Povoljni aspekti Jupitera i Sunca donose vam izvanrednu mogućnost za rast na svim poljima. Pravne poslove finalizujete između od 20. marta.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna