Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEDENI PUN MESEC DANAS DONOSI OGROMNU NAPETOST: 3 znaka horoskopa su na najjačem UDARU

Pun Mesec donosi mnogo napetosti, naročito za ova 3 znaka horoskopa!

 par u svadji Izvor: Shutterstock

Pun Mesec često donosi tenzije, ali poslednji takav astrološki događaj u 2021. godini ima i dodatnu otežavajuću okolnost - dramatična Luna ulazi 19. decembra u Blizance, znak komunikacije, pa će se baš zato javljati nesporazumi, pogrešne formulacije, pa i svađe.

Možda će vas zanimati

Nikome nije prijatna najava mogućih konflikata, ali bolje je znati da treba da se spremimo na takav period. Evo na koje znakove će ovaj tranzit najviše delovati.

Blizanci

Kad uđe u vašu kuću, pun Mesec će vam osvetliti i ogledalo koje držite pre sobom, ali i pojačati do maksimuma vašu mračnu senku. Možda bi bilo bolje da malo manje izlazite u društvo a više se posvetite samom sebi i podsetite se u čemu ste najviše napredovali ove godine. Ako uđete u neku diskusiju, astrolozi savetuju tri stvari: pratite svoju intuiciju, vodite računa o činjenicama i ne gubite iz vida širu sliku.

Devica

Imate lep ugled u društvu, ali tokom ovog punog Meseca ste u opasnosti da ga narušite. To se naročito odnosi na poslovnu stranu, pa pripazite na svoje ponašanje. Ako imate neke nedoumice u vezi sa karijerom i poslovnim ciljevima, nemojte to iznositi pred drugima sve dok ne budete potpuno sigurni.

Možda će vas zanimati

Strelac

Pun Mesec ide pravo u vašu kuću međuljudskih odnosa, pa ćete se suočiti sa nekim ledenim istinama. Nemojte odmah reagovati, bolje malo usporite i razmislite o tome kako vi možete da ojačate oslabljene relacije. Posebno se potrudite oko onih koji su cele godine imali pozitivan uticaj na vas.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije