Pun Mesec često donosi tenzije, ali poslednji takav astrološki događaj u 2021. godini ima i dodatnu otežavajuću okolnost - dramatična Luna ulazi 19. decembra u Blizance, znak komunikacije, pa će se baš zato javljati nesporazumi, pogrešne formulacije, pa i svađe.

Nikome nije prijatna najava mogućih konflikata, ali bolje je znati da treba da se spremimo na takav period. Evo na koje znakove će ovaj tranzit najviše delovati.

Blizanci

Kad uđe u vašu kuću, pun Mesec će vam osvetliti i ogledalo koje držite pre sobom, ali i pojačati do maksimuma vašu mračnu senku. Možda bi bilo bolje da malo manje izlazite u društvo a više se posvetite samom sebi i podsetite se u čemu ste najviše napredovali ove godine. Ako uđete u neku diskusiju, astrolozi savetuju tri stvari: pratite svoju intuiciju, vodite računa o činjenicama i ne gubite iz vida širu sliku.

Devica

Imate lep ugled u društvu, ali tokom ovog punog Meseca ste u opasnosti da ga narušite. To se naročito odnosi na poslovnu stranu, pa pripazite na svoje ponašanje. Ako imate neke nedoumice u vezi sa karijerom i poslovnim ciljevima, nemojte to iznositi pred drugima sve dok ne budete potpuno sigurni.

Strelac

Pun Mesec ide pravo u vašu kuću međuljudskih odnosa, pa ćete se suočiti sa nekim ledenim istinama. Nemojte odmah reagovati, bolje malo usporite i razmislite o tome kako vi možete da ojačate oslabljene relacije. Posebno se potrudite oko onih koji su cele godine imali pozitivan uticaj na vas.

Izvor: Lepa&Srećna