OVAN

POSAO: Moraćete više da se trudite da bih vas drugi više zapazili. Ponekad imate osećaj da tapkate u mestu. Nadate se rezultatima rada. LJUBAV: U nekoj čudnoj vezi se nalazite. Morate da definišete taj status. To očekuje i partner pored vas. ZDRAVLJE: Umorni ste i nervozni. Uradite nešto za sebe.

BIK

POSAO: Pokažite svoj kreativni potencijal. To vam podiže entuzijazam, elan za rad. Sigurno ćete napraviti dobar poslovni kontakt i novac. LJUBAV: Verovatno postoji neki problem sa porodicom partnera. To vas čini nervoznim i pomalo nestabilnim. ZDRAVLJE: Oslobodite se strahova od mogućuh grešaka.

BLIZANCI

POSAO: Vaši planovi i ambicije su pojačani u današnjem danu. Stremite ka svom cilju. Drugačije ne znate da poslujete sem na taj način. LJUBAV: Prva dekada ovog znaka može da ima napredak u ljubavi. Potrudite se. Susret sa osobom koja je Bik ili Strelac iz inostranstva. ZDRAVLJE: Skloniji ste prehladama.

RAK

POSAO: Ulazite u jedan dobar poslovni period koji će vam doprineti da se oslobodite dugovanja koja vučete duže. LJUBAV: Dobro ljubavno slaganje sa Vodolijama, Vagama ili Jarčevima. Sigurno je da ćete sa njima imati dobar provod i zabavu. ZDRAVLJE: Slaba tačka su zubi i cirkulacija, posebno kod žena rođenih u znaku Raka.

LAV

POSAO: Odlučne i uporne sreća prati - kažu. Iskoristite ovaj dan za dobru poslovnu komunikaciju. LJUBAV: U ovom segmentu ste dominantni jer vam se pruža prilika se stabilizujete kroz emocije i ispravite greške u vezi ukoliko ih je bilo. ZDRAVLJE: Nađite način da se oslobodite negativne energije.

DEVICA

POSAO: Drugi vole da dominiraju u vašem životu. Nameću vam svoj sistem rada, traže izveštaje. Morate da prekinete takav stil. LJUBAV: Ne rasipajte energiju na isterivanje pravde, sitnice koje su vam nebitne, zbog drugih, vama nevažnihosoba. ZDRAVLJE: Izbegavajte kafu ili alkohol ukoliko je moguće što više.

VAGA

POSAO: Dobili ste jednu novu količinu energije koju možete da iskoristite u smislu svojih poslovnih interesa. Shvatili ste da nije potrebno preterano ulaganje, trošenje. LJUBAV: Kada su poslovi u redu, onda vam je i ljubav na nivou. Slobodne Vage mogu da uživaju večeras u društvu. ZDRAVLJE: Najbolje funkcionišete u ranim jutarnjim satima.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas vam je dan velikog novca. Ulazite konačno u dobar period kojim se toliko radujete. LJUBAV: Ovaj dan je za druženje sa partnerom. Iako mnogi od vas imaju zahtevan posao, nisu tu, rade non-stop, putuju, biće razmene SMS poruka, telefon koji stalno zvoni. ZDRAVLJE: Čuvajte se svoje podsvesti koja često provocira crne misli.

STRELAC

POSAO: Budite spremni kada dobijete poziv za nov posao koji je povezan sa inostranstvom, verovatno, Amerikom. To dugo iščekujete. LJUBAV: Ne dosađujte partneru stalnom brigom, plakanjem, ljubomorisanjem. To stvara dosadu. ZDRAVLJE: Ako imate osećaj nedostatka energije, uradite test intolerancije na hranu.

JARAC

POSAO: Da li ste sigurni u sebe, u ono što radite? Ako jeste, onda nećete danas imati problem na veoma bitnom poslovnom sastanku. Opušteno i elokventno. LJUBAV: Sviđa vam se jedan Ovan. Ne budite kruti, otvorite te vaše lepe i krupne oči. Ovan očekuje smešak. ZDRAVLJE: Disbalans štitne žlezde.

VODOLIJA

POSAO: Nema potrebe da se žurite ili ubrzavate neke poslovne procese. Polako radite i sve prolazi fenomenalno. LJUBAV: Platonski odnos sa jednom osobom iz vazdušnog znaka može da vam popravi raspoloženje. Bez obzira na sve, vi volite sve što je pomalo čudno i neobično. To je deo vaše energije. ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje.

RIBE

POSAO: Sa sobom ponesite notes i olovku kako biste zapisali sve što je potrebno. Biće vam potrebna pomoć jednog Strelca koji može da vam promeni život na bolje. LJUBAV: Dobro slaganje sa Rakovima i Lavovima. Mnogo lepih trenutaka sa nekim od ta dva sazvežđa večeras. ZDRAVLJE: Smirite unutrašnju nervozu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna