Merkur ulazi u znak Vage 30. avgusta i njegov uticaj ćemo osećati sve do 5. novembra 2021. godine. Za to vreme, pripremite se i za njegov retrogradni hod!

Prvo će početi njegova retrogradna senka, od 6. septembra, a zatim i konačno "vreme iskušenja" od 27. septembra do 18. oktobra. Zato je trenutak da stavite akcenat na harmoniju, balans i kompromis - sve ono što simbolizuje Vaga.

Ovan - ravnoteža i kompromis sa drugima, to je za vas nerešiv zadatak. Ipak, morate naći načina da sklopite mir sa nekim osobama iz svog okruženja, to će i vama doneti zadovoljstvo.

Bik - najviše će vam mira doneti ako konačno uvedete red u svoju svakodnevicu. Jednostavno, nered i odsustvo organizacije vas najviše iscrpljuje.

Blizanci - spremite se za haos, verujte u dobar ishod. Videćete da su mogućnosti mnogo veće nego što ste mislili.

Lav - silne priče oko vas, tračevi, glasine, poluinformacije. Nema druge nego da prestanete da odlivate energiju na takve stvari.

Devica - treba da se pozabavite finansijama. Kako god znate i umete, nađite nekog da vam pomogne i da prave savete.

Vaga - vama je samo ljubav na pameti, ali ne usuđujete se da je otkrijete. Otvorite srce, nemate čega da se stidite.

Škorpija - ne bojte se, glavne tajne neće izaći na svetlo dana. Samo oni koji uživaju vaše najdublje poverenje mogu da saznaju bar deo, ali dalje neće otići.

Strelac - vratite se sebi i svojim ciljevima. Neke snove ste potisnuli, ali duboko u vama to izaziva tugu i nezadovoljstvo.

Jarac - ne istrčavajte se i ne pričajte puno, ni okruženju ni po društvenim mrežama. Može vam se osvetiti sve ono što pokažete.

Vodolija - mnogo ste se upetljali u sitne probleme, odmaknite se i pogledajte ponovo - da li je sve to vredno tolikog nerviranja?

Ribe - zanima vas samo prava istina o nekim važnim odnosima ili situacijama. Nema uvek logičnog objašnjenja, verujte svojoj intuiciji.

Izvor: Lepa&Srećna