Ogromne turbulencije u astrološkim kretanjima u poslednjih nekoliko nedelja kulminiraju prstenastim pomračenjem Sunca koje će se odigrati na nebu 10. juna 2021. godine. Istovremeno, jak je uticaj retrogradnog Merkura, pa se tri moćne planete "guraju" na jednom stepeniku.

Kako je to plastično opisao astrolog Dušan Veličković, gostujući u emisiji "Jutro" TV Prva, najteža situacija se očekuje za "kraljeve i vladare", što može da se odnosi kako na političare koji su bukvalno na vlasti ali i na sve one koje ego i moć drže na vrhuncu.

"Obični ljudi neće osetiti neke naročite promene osim ako i njih ego ne tera da stalno imaju poslednju reč, da uvek budu prvi, da - kako kaže narod - traže đavola", rekao je Veličković. "Međutim, oni koji su na vrhu, koji su broj 1 u svom polju, mogu u velikoj meri da osete delovanje ovih aspekata i tranzita". 

Kako čitava nacija s uzbuđenjem prati hod Novaka Đokovića kroz mečeve na turniru Rolan Garos, postavlja se i logično pitanje kako se astrološki može tumačiti uticaj prstenastog pomračenja Sunca na završni susret našeg asa i Rafaela Nadala.

"Nadala zovu kralj šljake i pa se, na neki način, može tumačiti ovaj aspekt i kao prilika za potencijalni poraz moćnog Španca", potvrdio je Veličković.

 Izvor: Lepa&Srećna