Ana Ivanović uživa u jesenjim bojama, a time se pohvalila i na društvenim mrežama. Ali, fanovi nisu primetili samo to. Oni su odmah počeli da komentarišu kako je bivša teniserka još mršavija zbog čega su počeli i da se brinu, a bili su i veoma iznenađeni kako izgleda na najnovijoj fotografiji.

Kao što je poznato, Ana se nedavno porodila i na svet donela jednog dečaka, ali, kako to obično biva, žene još neko vreme posle porođaja ostanu gojazne, ipak kod nje to nije slučaj.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVEN PREDTRUDNIČKI UGOVOR MEGAN MARKL! Ova 4 detalja su šokirali Englesku

Ona je otišla u potpuno drugu krajnost i sada je mršavija nego ikada. Objavila je novu fotografiju i izazvala ponovo lavinu kometara na račun svoje figure.

I ovoga puta svi su zabrinuti za njeno zdravlje, a jedan od komentara koji su joj uputili je:

- Sine jedeš li ti išta, joj što si tako smršala, hoćeš da ti pošaljem pitu i pršute? - upitao je Anu jedan od fanova.

Kliknite OVDE da vidite kako Ana sada izgleda!

PageBreak

- Lepo ali ide ka manekenski previše mršavom... Lepše ti stoji ona zdravo sportska linija. Bulimija je za one koji se nikada nisu bavili sportom, a ti si ipak velika šampionka da bi otišla u drugu krajnost zbog manekenske linije - glasio je sledeći komentar.

Svaku njenu promenu odmah primete verni fanovi, pa tako vode računa i o tome da li je obula čarape ili nije, sa čim je i Ana počela da se šali. Neke fotografije potpisuje upravo sa tim, ali svoju trenutnu liniju još uvek ne komentariše.

PROČITAJTE JOŠ: MUSTAFA SANDAL IMA NOVU LJUBAV: zavodnica iz serije „Sulejman Veličanstveni“ osvojila bivšeg muža Emine Jahović?

- Jedan sasvim običan utorak. Ovaj put nisam zaboravila da obujem čarape - napisala je Ana.

Kliknite OVDE da vidite još Aninih slika!

PageBreak

Tekst: S. P.

Izvor: Blic