Poput uragana je uletela i razdrmala konzervatvnu atmosferu u porodici Boran, a shodno svom imenu Siren privukla pažnju svih muškaraca u vili koja čuva četiri veka tradicije, kako to njena ponosna vlasnica Esma stalno naglašava, piše Lepa & Srećna.

Reč je, pogađate, o seriji Istanbulska nevesta“ i zavodljivoj Siren, majci Osmanove devojke Burdžu i bivšoj supruzi Garpa, Esmine velike ljubavi.

Lepoticu je upečatljivo odigrala Defne Samjeli (46), pevačica, TV voditeljka, glumica i blogerka, majka dve odrasle ćerke. A kad je čovek vidi na fotografijama s decom, bez oklevanja zaključi da im je starija sestra a ne majka. Toliko dobro izgleda! Šta reći, dama od osamnaeste godine konstantno ima 50 kilograma!

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE OVA FOTOGRAFIJA DOKAZ DA JE EMINA JAHOVIĆ NAŠLA NOVU LJUBAV: turski milioner objavio fotografiju o kojoj svi pričaju a njegov komentar je sve šokirao

Posebno je zanimljivo to što Defne svoju lepotu neguje na prirodan način, zdravom ishranom i prirodnim sredstvima, a tajne nege i života otkrivala je u blogu koji je pisala za list „Miliyet“.

Lepa Defne ni u privatnom životu nema dlake na jeziku: petnaest godina je živela u srećnom braku, a onda je jednog jutra zazvonio telefon i nepoznati muškarac joj je saopštio da je muž vara s njegovom ženom. Brak je okončala odmah i bez oklevanja. Buran razvod trajao je oko godinu dana, ali ona je isterala svoje i ćerkama pokazala šta u životu nikako ne smeju da tolerišu.

Kliknite OVDE da vidite sliku Defne sa ćerkom i novim dečkom!

PageBreak

Od kraja aprila Defne je u vezi sa šoumenom Džemom Jilmazom (45), nevernim dečkom Džansu Dere, nezaboravne Sile iz istoimene serije.

Da podsetimo, Džem je Džansu prevario s njenom najboljom prijateljicom Ahu Jagtu, Džandan iz serije „Paramparčad“, koja je ostala u drugom stanju pa su se brže-bolje venčali. Ahu je na svet donela sinčića Kemala, ali brak nije potrajao: razveli su se nakon 20 meseci. Nakon toga je kroz Džemov život prošlo mnogo žena, ali je samo Defne uspela da ga navede da smrša i počne zdravo da živi.

Tokom nekoliko meseci, koliko su zajedno, Džem je smršao 17 kilograma, počeo da provodi vreme u teretani umesto u kafani i da se snabdeva na organskoj pijaci.

PROČITAJTE JOŠ: GULSEREN IZ SERIJE PARAMPARČAD DRASTIČNO SMRŠALA A EVO KAKO JE IZGUBILA KILOGRAME: ovako Nurgul Ješilčaj izgleda posle botoksa i dijete (FOTO)

Defne je divna osoba. Odlično se razumemo i imamo vrlo zrelu vezu“, otkrio je Džem za tursko izdanje magazina „Hello“. „Naše sklonosti su nam dragocene. Oboje se osećamo odlično kad smo zajedno“.

A da bi taj osećaj potrajao, počeli su da žive zajedno u Džemovoj vili, zajedno su letovali u Bodrumu pa čak i međusobno upoznali svoje potomke.

Turska javnost sad znatiželjno iščekuje sledeći korak intrigantnog para.

Kliknite OVDE da vidite sliku Defne sa svojim novim dečkom!

PageBreak

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna