Nakon godinu dana pauze i uloge sultanije Kosem turska glumačka zvezda Nurgul Ješilčaj, koju smu poslednji put gledali kao Gulseren u seriji Paramparčad”, ponovo stiže na male ekrane, piše Lepa & Srećna! Nova serija se zove “Gulperi”, a snimanje je već počelo u Antepu.

PROČITAJTE JOŠ: CELA TURSKA BRUJI O TRUDNOĆI ŽENE BALI-BEGA: najzgodniji turski glumac šokira novim izgledom, evo šta je razlog

Tokom ove pauze Nurgul nije sedela skrštenih ruku, bila je član žirija u takmičarskoj emisiji Neke nove zvezde a i rešila je da se malo pozabavi sobom i svojim telom. Pa je tako četrdesetdvogodišnja glumica odlučila da isprati trend estetkih intervencija i odlučila se na kuru botoksom. No, tu nije imala sreće, izgleda da dama baš i ne podnosi botoks jer je u jednom trenutku imala žestoku reakciju, sva je bila otečena. Iskrena kakva jeste, bez prenemaganja je otkrila novinarima o čemu se radi i izjavila da joj botoks i slične stvari više neće pasti na pamet.

Nurgul se, takođe, podvrgla i mršavljenju te je za dva meseca izgubila sedam kilograma.

Kliknite OVDE da vidite kakvu dijetu je Nurgul držala i kako je izgledala pre i posle dijete!

PageBreak

Praktikovala je, kaže, pet manjih obroka dnevno, u širokom luku zaobilazila prženu i pečenu hranu koju inače obožava, pila dosta tečnost i uz sve to jedan sat dnevno trenirala kik boks. „Nikad više neću dozvoliti da se ugojim, dijeta je baš prava muka“, požalila se novinarima.

No sada je u Antepu očarana lokalnom kuhinjom, pa na društvene mreže postavlja fotografije raznih đakonija kojima je teško odoleti.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA PROMENILA FRIZURU I IZNENADILA SVE PRATIOCE NA INSTAGRAMU: pogledajte kako pevačica sada izgleda (FOTO)

Da li je to Nurgul zaboravila na muku s dijetom pa do daske uživa u novim ukusima, ili joj fotografije pomažu da bude na distanci od stolova krcatih hranom, pitaju se njeni fanovi.

A hrana je, sudeći po izgledu, baš za prave gurmane.

Ovo je slika Nurgul pre dijete!

Kliknite OVDE da vidite kako Nurgul sada izgleda!

PageBreak

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna