Prva dama SAD, Melanija Tramp, broji dane do razvoda od supruga Donalda Trampa, tvrdi bivša saradnica američkog predsednika Omarosa Manigo.

Ona je u knjizi "Van kontrole" opisala dane provedene u Beloj kući. Osvrnula se na odnose u Beloj kući i između ostalog, tvrdi kako Prva dama SAD, Melanija, bira odeću kojom izražava pasivno-agresivni stav.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP OBUKLA DUGU SIVU HALJINU, A U JEDNOM TRENUTKU DOGODIO SE PEH KOJI JE SVE ŠOKIRAO: evo zašto Prva dama Amerike podseća na Merlin Monro (FOTO)

"Kada pogledate odeću koju nosi Melanija Tramp, vidi se pobuna u stilu koja ima jedan cilj. Verujem da Melanija svoj stil koristi da kazni supruga", smatra Manigoova.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite sliku odeće u kojoj je Melanija poslala poruku!

PageBreak

Ona tvrdi i kako je Tramp, da bi ispravio vlastite greške, naterao suprugu da ide u centar u kojem borave imigranti, zbog čega je Melanija nosila jaknu na kojoj je pisalo "I really don’t care" (zaista me nije briga).

Takođe, bivša savetnica tvrdi da je brak Trampovih na ivici i da Melanija želi da se razvede čim se završi mandat američkog predsednika.

"Mislim da Melanija broji minute do isteka mandata njenog supruga kako bi mogla da se razvede od njega", napisala je.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA ŠOKIRALA SVET, TRAMP JE BRANI: njena jakna ima poruku koju neće svi razumeti (FOTO)

Omarosa je bila jedna od retkih Afroamerikanki u Beloj kući tokom Trampovog mandata. Podržavala ga je tokom izborne kampanje, a nakon što je izabran na funkciju američkog predsednika, bila je i njegova asistentkinja.

Izvor: Kurir