Melanija Tramp je u sivoj haljini krenula je na putovanje u Nešvil, u Tenesiju, kako bi promovisala svoju kampanju "Be Best".

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP OBUKLA JE OVE USKE PANTALONE I IZNENADILA CEO SVET: žene u svađi zbog skandalozne odeće Prve dame Amerike (FOTO)

Dok se ukrcavala u vojni avion u bazi u Merilendu, haljina je poletela uvis,a mnoge je ovo podsetilo na scenu kada se Merlin Monro diže suknja u filmu "Sedam godina vernosti".

Fotografi su odmah pohitali da uslikaju Prvu damu sa podignutom haljinom.

Kliknite OVDE da pogledate Melanijinu sliku sa podignutom haljinom!

MELANIJA TRAMP OBUKLA DUGU SIVU HALJINU, A U JEDNOM TRENUTKU DOGODIO SE PEH KOJI JE SVE ŠOKIRAO: evo zašto Prva dama Amerike podseća na Merlin Monro (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Prva dama je nosila sivu haljinu sa belim dezenom, a struk je istakla belim širokim kaišem. Uz haljinu je obula bele salonke s visokim štiklama, nosila je naočare za sunce, a kosa joj, kao i uvek, bila savršeno isfenirana

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE ŠIROM SVETA SU OČARANE! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE OBUKLA MELANIJA TRAMP: pogledajte kako Prva dama Amerike izgleda u spektakularnoj žutoj haljini (FOTO)

Melanija je tokom svoje posete Tenesiju obišla i dečiju bolnicu, a veći dei vremena provela je družeći se sa mališanima.

Kliknite OVDE da listate još slika Melanije Tramp u sivoj haljini!

Izvor: Kurir/Lepa & srećna

LepaiSrecna Melanija Tramp obukla je elegantnu i modernu haljinu, ali u jednom trenutku sve je pošlo naopako!