Mediji su pisali da hrvatska popularna pevačica, Severina Kojić, već izvesno vreme planira da ostavi Igora Kojića jer se tajno viđa sa jednim hrvatskim biznismenom, piše Espreso.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK NA INTERNETU! SEVERINA OBRISALA SVE SA INSTAGRAMA I PRATI SAMO 2 OSOBE: pevačicu zanimaju samo objave ovog muškarca (FOTO)

- Severina i Igor već duže vreme imaju krizu u braku, jer se pevačica tajno viđa sa sa jednim ozbiljnim biznismenom i političerem, veoma uvaženim u tamošnjim krugovima. Pevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa sa Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude srećna sa moćnim Splićaninom, međutim i sama zna kakav bi to odjek imalo u javnosti. Pogotovo što joj je Mali Keba non-stop na usluzi, prati je na nastupima, sa kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj sve što može. Svakako bi naišla na osudu što ga je varala i na kraju ostavila - otkrio je tada sagovornik iz Hrvatske.

Kliknite OVDE da saznate da li će se Severina i Igor razvesti i da vidite Severininu objavu koja govori o tome!

PageBreak

Sa druge strane, nedavno se pisalo da se srpska snajka, Severina Kojić, žestoko zamerila svekru, Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na porodičnom slavlju u Loznici. Navodno, pevač se tada smrtno naljutio što ga Severina nije ispoštovala.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE NA INSTAGRAMU SU POLUDELE! SEVERINA NOSI NAJLEPŠU ODEĆU ZA LETO: pogledajte HIT haljine, suknje i košulje popularne pevačice (FOTO)

- Keba joj je tada odbrusio da njegovo slavlje možda nije na "njenom nivou", pa da zato izbegava njegovu familiju. Nakon toga pevačica nije kročila nogom u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi - tvrdili su upućeni.

Međutim, nakon čitave prašine oko, navodnog, razvoda Igora i Severine, pevačica se oglasila sa storijem na društvenoj mreži Instagram. Na fotografiji koju je podelila nalaze se ona, njen sin i muž Igor. Da li je ovo objava koja najzad rasvetljava hoće li biti razvoda ili ne? Pretpostavljamo da jeste, te da je ovim potezom Severina jednom za svagda potvrdila da razvod ne dolazi u obzir i bez reči objasnila čitavu situaciju u njihovoj porodici.

Izvor: Espreso