Koliko znamo, vojvotkinja od Saseksa nije još uvek trudna. Dok princa Harija očigledno hvata groznica u blizini beba, nema još uvek javnih priča o proširenju njihove porodice.

Budući da znamo da svaka moguća priča o prinovi ostaje sigurno unutar Kensington palate, eksperti zaduženi za kraljevske protokole počeli su da pišu o mogućim odricanjima princa Harija i Megan Markl kada se odluče da imaju decu.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI KAKAV LUKSUZ JE KRALJICA ELIZABETA POKLONILA MEGAN MARKL: svi se pitaju šta li će za ovo reći Kejt Midlton (FOTO)

Otkrili smo ovog puta i nešto novo što nas je posebno iznenadilo - Megan Markl neće biti dozvoljeno da ima "baby shower" (proslava za buduće mame).

Kliknite OVDE da saznate zašto Megan neće moći da ima svoju zabavu!

PageBreak

Viktorija Arbiter, eskpert za kraljevsku porodicu, objašnjava:

Oni su veoma bogati, imati "baby shower" bilo bi zaista neprikladno. Ne postoji ništa na ovom svetu što sami sebi ne bi mogli da priušte."

Poznato je da su mnoge poznate ličnosti tražile da pokloni koje bi dobile budu donirani u dobrotvorne svrhe. Princ Hari i Megan su to uradili kada je bilo njihovo venčanje.

Ovo svakako nije jedini razlog zašto ove proslave neće biti. "Baby shower" nije posebno popularan u Engleskoj, kada uporedimo sa SAD-om, tako da ovi Evoropljani teže da sačuvaju ove kulturološke razlike koje među postoje između njih i Amerikanaca.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA U MODI! NAPOKON OTKRIVENO KOGA MEGAN MARKL STALNO KOPIRA: svi se dive princezinom stilu, a evo od koga krade ideje (FOTO)

Budući da je Megan Amerikanka, postoji mogućnost da će moći da primi poklone od svojih najbližih, iako to neće biti formalna zabava.

Samo još jedna stvar na listi koje mora da se odrekne zbog braka sa princem.

Izvor: Glossy