Mnogi mediji su počeli da pišu da je MeganMarkl postala miljenica kraljice Elizabete, a ceo svet se iznenadio kada je kraljica lepoj princezi poklonila kuću, piše Lepa & srećna.

Svi su očekivali da će Megan i Hari dobiti najlepši i najluskuzniji svadbeni poklon od kraljice Elizabete, a ona je ispunila očekivanja i poklonila im je predivnu kuću Adelejd u blizini dvorca Vindzor i kapele Svetog Džordža. 

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI! MEGAN MARKL PAKUJE KOFERE I NAPUŠTA ENGLESKU: nećete verovati zašto princeza sama odlazi u Ameriku (FOTO)

Ova kuća izgrađena je 1831. godine i bila je dom oficira PiteraTaunsenda u koga je nesrećno bila zaljubljena princeza Margaret. 

Hari i Megan su nakon venčanja živeli u kućici u Notingemu koja je u okviru Kensigtonskepalate, a nedavno su videli svoju novu kuću, dopala im se i uskoro će se preseliti.

Ova kuća je kao stvorena za kraljevski par, raskošna je prostrana i luskuzna. U glavnoj spavaćoj sobi plafon krase pozlaćeni delfini, a u kući se nalazi i mramorni kamin u grčko-egipatskom stilu. 

Kliknite OVDE da pogledate kako  izgleda kuća koju je kraljica poklonila princezi Megan Markl!

PageBreak

Kuća ima 7 ulaza i izlaza, pa će moći da izbegnu fotografe kad god to žele, a do Londona udaljena je samo 40 kilometara.

Mnogi se pitaju šta li će Kejt reći na ovakav poklon, ali da podsetimo, i Kejt i princVilijam su nakon venčanja živeli u manjoj kući, pa su se kasnije preselili u veću.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA U MODI! NAPOKON OTKRIVENO KOGA MEGAN MARKL STALNO KOPIRA: svi se dive princezinom stilu, a evo od koga krade ideje (FOTO)

Verujemo da ovaj poklon neće smetati lepoj KejtMidlton, a ceo svet sa nestrpljenjem očekuje slike iz doma Megan i princa Harija.

Izvor: Lepa & srećna