Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec. Ako je vaš bioritamski broj...

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za avgust 2018. godine

JEDINICA

Trebalo bi da dovršite sve nezavršene poslove i realizujete ciljeve koje ste sebi odavno zacrtali. Imaćete dovoljno energije, motivacije i snage, naročito ako se bavite zanimanjem koje podrazumeva društveno angažovanje, a to se pre svega odnosi na jedinice koje se bave sportom.

DVOJKA

Ovo je mesec u kojem možete da započnete mnogo toga o čemu ste prethodnih meseci razmišljali i maštali, bilo da se radi o ljubavi ili finansijama. Budite uporni i nemojte da odustajete od svog cilja, a rukovodite se instinktima a ne logikom. Trebalo bi da imate rezervni finansijski fond.

TROJKA

Ulazite u mesec u kojem vaši talenti i kreativni potencijali mogu da dođu do punog izražaja. Mnogim trojkama ukazaće se više mogućnosti za putovanja, nove ljubavne avanture i druženje s prijateljima. Ovaj mesec je posebno naklonjena trojkama koje se bave umetnošću ili sportom.

ČETVORKA

U ovom mesecu trebalo bi da se posvetite obrazovanju i stručnom usavršavanju, naročito ako ste mladi, a očekuju vas i moguće putovanje u inostranstvo. Budite realni u proceni sopstvenih mogućnosti i potencijala i napravite plan rada. Rekreacija i promena načina ishrane biće veoma važni za vaš lični napredak.

PETICA

U ovom mesecu ćete naporno raditi kako biste postigli neke važne ciljeve. Uprkos preprekama i ograničenjima, bićete u situaciji da probate nešto potpuno novo, što može da vam donese i odgovarajuće promene na poslu. Čuvajte zglobove, zbog veće podložnosti povredama.

Kliknite OVDE za nastavak teksta!