ŠESTICA

Pred vama je mesec ljubavi, romantičnih susreta i poznanstava, druženja sa mladima, putovanja i učenja. Ukoliko ste u zrelijim godinama, verovtno ćete poželeti da unesete neke promene u vaš stambeni prostor, adaptirate ili proširite stan ili kuću. Odnosi sa članovima porodice biće od presudnog značaja za vas.

SEDMICA

Došlo je vreme da unapredite svoje znanje, posebno ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Ovaj mesec vam donosi i mogućnost zaljubljivanja ili ulaska u brak ili zajednički život s partnerom. S obzirom da ste ljubitelj rizika, bićete u situaciji da brzo donesete važne odluke.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za avgust 2018. godine

OSMICA

Očekuje vas profesionalna i finansijska satisfakcija. Numerologiјa vam savetuje da јe vreme da podelite sa drugima šta god da ste dobili od drugih. Vaš emocionalni rast tokom godine biće skokovit. Rukovodite se vašim instinktom i osećanjima, a ne logikom. To će rezultovati stanjem harmonije, a vaš um će postati stabilan i miran. Trebalo bi da povedete više računa u saobraćaju.

DEVETKA

U ovom mesecu trebalo bi da se usredsredite na finansije, posebno ako planirate da uložite novac u neku samostalnu delatnost. Ako se bavite umetnošću ili medicinom, mesec će biti pogodan za usavršavanje i širenje aktivnosti. Moguća romansa sa jednom jedinicom.

Izvor: Conoplja news