Najlepša srpska teniserka Ana Ivanović uvek nas obraduje ležernim modnim kombinacijama s puno ukusa!

Ako tražite zanimljive varijante za prelaznu sezonu - leto / jesen, pogledajte njene 3 nove suknje, sigurni smo da će vam se dopasti, a uklapaju se uz jesenje jakne i blejzere.

PROČITAJTE JOŠ: NINA BADRIĆ U SEKSI KOMBINEZONU NAJAVILA RAZIGRANU JESEN: žene oduševljene, ovaj komplet stanjuje figuru (FOTO)

U pratnji svog supruga Bastijana Švajnštajgera, Ana je 28. avgusta 2018. posetila Minhen, tačnije fudbalski stadion istoimenog kluba.

Za tu priliku odabrala je modernu suknju midi dužine na tufne. Balans je postigla uklapanjem romantične suknje sa kožnom bajkerskom jaknom i čizmicama u crnoj boji.

PRELEPE ANINE MODNE KOMBINACIJE POGLEDAJTE OVDE!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 29, 2018 at 10:09am PDT

PageBreak

Sledeći je asimetrični model suknje u upečatljivoj plavoj boji i ukrašen šljokicama. Prelepu suknju teniserka je obukla za ugodnu šetnju uz more. Izgledala je predivno.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL DIKTIRA MODU ZA JESEN 2018: 10 najlepših ženskih odela za poslovne i svečane prilike (FOTO)

Jednostavan beli top bez rukava, štikle s vrtoglavo visokom potpeticom i torbica modne kuće Šanel pod nazivom "Boy" u beloj boji sjajno su naglasili suknju u kojoj bi svaka žena zablistala - i na ludoj žurki i na romantičnoj večeri. 

Mini zelena suknja uz ružičasti blejzer od svile? Za Anu nema modnih tajni, pa će i ova kombinacija sigurno i u vama probuditi inspiraciju.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 23, 2018 at 12:07pm PDT

PROČITAJTE JOŠ: ŠAL I HALJINA KOJU ŽELE SVE ŽENE SVETA! ANĐELINA DŽOLI POKAZALA SEKSI FIGURU: da li je anoreksija prošlost? (FOTO)

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 12, 2018 at 7:05pm PDT

Izvor: Noizz