Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i jedna od najlepših sportistinja Srbije često nosi vrlo ležerne kombinacije, ali glamur izdanjem za večeru sa suprugom oborila je s nogu sve svoje pratioce, piše Lepa & Srećna.

Poznato je da je vrlo brzo posle porođaja dovela liniju do savršenstva, kao i da je postala prava ambasadorka zdrave ishrane. 

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU ZAPALILA INTERNET: evo kako najlepša teniserka sveta zaista izgleda posle rođenja prvog deteta (FOTO)

Međutim, svi su se uželeli fantastičnih Aninih izdanja sa crvenog tepiha i zato nije ni čudo što je najnovija fotografija sa Instagrama oduševila sve. Slika je nastala u trenutku kad je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom krenula na večeru, ali njih dvoje kao da su imali različita mesta na umu...

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Aninu modnu kombinaciju!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 7, 2018 at 11:51am PDT

PageBreak

Bastijan je obukao ležernu, sportsku kombinaciju  - šire pantalone, patike na nogama, sportski džemper... Ana se, međutim, maksimalno doterala, pa su bledoroze bluza i sako savršeno istakli njenu lepotu,  a teget elegantna suknja i roze cipele sa visokim potpeticama istakli njenu divnu liniju i duge noge. 

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ ODUŠEVILA ŽENE NA INSTAGRAMU: lepa Srpkinja otkrila savršen trik za šminkanje koji može da proba svaka žena (FOTO)

Njena mladalačka elegancija je zaokružena uz malu tašnicu sa zlatnim kaišem. Na lice je stavila minimalno šminke i kosu vezala u jednostavan rep. Stilski, možda, neujednačeni, Ana i Bastijan imali su nešto što ih je itekako povezalo - srećni osmeh koji pokazuje da mladi supružnici uživaju u zajedničkom izgledu. 

Nije ni čudo što na Instagramu komplimenti i dalje pljušte!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 12, 2018 at 7:05pm PDT

Izvor: Lepa & Srećna