Bol u kolenu može imati razne uzroke: degenerativnu bolest, patelofemoralnu nestabilnost ( čašica kolena se izmešta iz svog uobičajenog položaja), skakačko koleno (hronično oštećenje tetive), artritis, povrede, gojaznost... Najčešće se javlja prilikom hoda, tj.prilikom oslanjanja na nogu, a može biti praćen otežanim savijanjem kolena, ukočenošću, otokom.

Bol vas ometa u obavljanju svakodnevnih poslova, a termina kod lekara, najčešće, nema. Kako ne biste uzalud čekali da se neki termin pojavi i time pogoršali situaciju, otkrili smo da se na našem tržištu napokon pojavio specijalni masažer za kolena - Spinemax KM. On predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača.

masažer za koleno
Promo 

Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja.

masažer za koleno
Promo 

Njegove karakteristike su:

  • LED svetlo i terapija toplotom;
  • Podesiva temperatura 40-70C;
  • Vibraciona masaža (2 vibratora);
  • Odvojive i podesive trake za koleno (2 trake);
  • Istovremena terapija za oba kolena;
  • Ergonomski dizajnirano, može da se koristi i za zglobove ramena i lakta;
  • Dodatne elektrode za elektro stimulaciju izabranog dela tela.
masažer za koleno
Promo 

Spinemax KM masažer možete naručiti OVDE po sniženoj ceni od 11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

* Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

** Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Tekst: Promo