Leto je vreme kada slobodno možete da koračate u otvorenoj obući i laganoj odeći bez rukava. Da li ste i vi od onih koji se ipak kriju? Niste našli rešenje i sramota vas je da neko vidi kako imate gljivice ili ekceme. Sada možete to da rešite i da slobodno i samouvereno koračate tokom lepih letnjih dana! Nabavite Fungapure kremu!

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Funga Pure naručite klikom OVDE po od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Ukoliko naručite dve kreme, treću dobijete na poklon i to sve po ceni od 7.960 rsd. Ako naručite 3 kreme, dve dobijete gratis i to po ceni od 11.940 rsd.

Tekst: Promo