Dugo se mučite sa bolovima u vratu i kičmi, što vas čini nervoznim i napetim, pa je i to jedan od razloga zašto bolovi ne mogu da prestanu. Sve ste probali, i masaže i razne terapije, analgetike, ali ništa ne pomaže. Bol kreće od jedne tačke, i ako se na vreme ne tretira, onda se širi i ka rukama, ramenima,  srednjem i/ili gornjem delu leđa. Kretanje vam je onda ograničeno, a bol nepodnošljiv. Najefikasniji način u oslobađanju bola ove vrste jeste vazdušno dekompresioni sistem.

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata. 

Vratna kragna:

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  • Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne

strane i vazdušne komore na zadnjem delu,

  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije,
  • Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost,
  • Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.
Vratna kragna CD3 tekst.png
Promo 

Vratnu kragnu CD 3 možete poručiti online klikom OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.


* Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.