Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUČE VAS BOLOVI U VRATU I KIČMI? Evo na koji način možete da se rešite tegoba BEZ upotrebe lekova!

Bol u vratnom i kičmenom delu je nešto što svi osetimo, pre ili kasnije.

 01-profimedia-0260440788.jpg Izvor: Profimedia

Dosta sedenja, stajanja, manjak fizičke aktivnosti, pogrešan položaj tokom spavanja neki su od izazivača za pojavu ovog bola. Kada se on javi prva stvar koju uradimo jeste da odemo u apoteku i uzmemo nešto protiv bolova i/ili za opuštanje mišića. To uglavnom pomogne svima, međutim, ne na duge staze. Umesto da konstantno u sebe unosite loše materije iz lekova, evo šta može da vam pomogne!

Kao rezutat višedecinjskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u osloođenju ljudi bola ove vrste. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapiju za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju
Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu (model NTD 3000)
Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije
Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost (NTD 3000)
Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.

 Vratna kragna CD3 tekst.jpg Izvor: Promo

 Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije