Zbog hrkanja pati veliki broj ljudi, mada deblji kraj uvek izvuku oni koji spavaju pored osobe sa pomenutim problemom. Ono je izuzetno iritirajuće i smeta ljudima da imaju miran san, što kulminira tako što osoba ustaje neispavana i lošeg raspoloženja.

Za efikasnim rešenjem u borbi sa hrkanjem godinama se intenzivno tragalo, jer ne samo što je hrkanje uzročnik stresa, ono može da izazove i mnogo ozbiljnije komplikacije. Napokon, ovu upornu pojavu možete rešiti na prirodan i efikasan način, bez operacije i čekanja.

Hrkanje može naneti vašem organizmu veliku štetu - od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije i nervoze. Međutim inovativno rešenje – proteza protiv hrkanja - će vam pružiti miran san i slobodno disanje!

REŠITE PROBLEM HRKANJA NA JEDNOSTAVAN NAČIN: ovo je sve što vam treba za miran i kontinuiran san!
Promo 

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Ujedno proteza eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.

REŠITE PROBLEM HRKANJA NA JEDNOSTAVAN NAČIN: ovo je sve što vam treba za miran i kontinuiran san!
Promo 

 Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženju danas OVDE, po ceni od 4.060 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502.

 *Količine su ograničene.

Tekst: PROMO