Okidač u nastajanju lošeg holesterola najčešće je loš način života i izloženost stresu. Smanjenje fizičke aktivnosti, loša ishrana i stres uzrokuju da se nivo HDL holesterola u krvi smanjuje, dok nivo lošeg LDL holesterola raste.

Dobar holesterol ili HDL igra veoma značajnu ulogu u organizmu. Njegova uloga u vašem organizmu je da čisti krvne sudove tako što za sebe vezuje višak masti iz njih i na taj način sprečava brojna oboljenja krvnih sudova, a štiti i mozak i srce. Što je njegov nivo u organizmu viši, to su arterije bezbednije, a rizik od stvaranja plaka na njima i stvaranja tromba je manji.

Za razliku od dobrog, loš holesterol (LDL), kada je povišen u krvi lepi se za krvne sudove. Kada se njegov nivo ne smanjuje ili se ne leči, loš holesterol može da izazove ozbiljne i opasne zdravstvene tegobe.

Ukoliko imate problem sa holesterolom, te je vaše zdravlje ugroženo zbog toga, poslušajte ovaj savet i rešite se ovog problema za samo nekoliko nedelja uz Purilipid.

Purilipid je suplement na bazi biljnih voskova. Pomoći će vam da smanjite nivo LDL (lošeg) holesterola, povećate nivo HDL (dobrog) holesterola, smanjite rizik od arterioskleroze i pojavljivanje tromba. Takođe, reguliše i nivo hormona, ali i metaboličke procese u vašem organizmu.

Upotrebom ovog preparata u svoj organizam unećete sve neophodne  materije za borbu sa lošim holesterolom. Jedna kapsula ovog preparata sadrži: 20 mg Polikozanola, 100 mg ekstrakta artičoke, 100 mg ekstrata sikavice, 50 mg alfa lipoične kiseline, 30 mg ekstrata semenki grožđa.

Prirodno je najbolje, zato naručite Purilipid, već danas OVDE i izborite se sa lošim holesterolom i to po ceni od 3.650 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


*Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete OVDE.