Glumica Sara Džesika Parker poznata je po ulozi Keri iz serije "Seks i grad", a njen novi porodični dom šokirao je svetsku javnost, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo je najskuplja kuća na svetu sa najlepšim vrtom: evo zašto niko ne želi da kupi raskošan kraljevski dom (FOTO)

Glumica i njen suprug angažovali su arhitektonsku kompaniju Morris Adjmi Architures kako bi stvorili moderan i luksuzni dom za sebe i troje dece. Par je još 2016. godine kupio dve kuće od 35 miliona dolara i poželeo da ih spoji u zgradu od 1 300 kvadratnih metara.  

Mnogi komentari upućuju da ova zgrada izgleda kao gigantski poslovni prostor, a ne kao porodični dom. Ipak, ne sumnjamo da će u Njujorku postati prava atrakcija.

PROČITAJTE JOŠ: SEKA ALEKSIĆ UŽIVA U DVORIŠTU SA SINOM: evo kako izgleda bašta i dom poznate pevačice nadomak Beograda (FOTO)

Moderna zgrada isticaće se po neobičnom obliku i biće skoro cela u staklu. Ova kompanija je poznata po kombinovanju nespojivih materijala i po ektravagantnim arhitektonskim poduhvatima, a za Saru su pripremili unikat. Grupa arhitekata često u svojim projektima stvara zelene krovove i "žive" zelene zidove od popularnih vertikalnih vrtova, a verujemo da će i Sara u svom domu imati zelenu oazu.

Kliknite na sliku da listate galeriju!

PageBreak

Kliknite na sliku da listate galeriju!

PageBreak

Kliknite na sliku da listate galeriju!

PageBreak

Kliknite na sliku da listate galeriju!

Izvor: Lepa & srećna