Atena Kalderone, je dizajnerka i osnivačica popularnog bloga o hrani „Eyeswoon“, čiji Instagram profil prate i holivudske zvezde, poput Dženifer Aniston, Džesike Albe, Hilari Daf, kao i manekenka Nina Agdal. Atena najviše voli da se opusti u svom modernom domu, u kojem dominiraju smirena atmosfera i specifičan minimalizam. Ona ima "oko" za neobične detalje, a obilje svetla koje donose ogromni stakleni zidovi daju svakome od njih gotovo muzejski izgled. 


Ova mlada dama ume da uklopi staro i novo, hrapavo i glatko, tamno i svetlo. Uživala je, kako kaže, u renoviranju doma u Hemptonsu za koji je znala da je "nebrušeni dijamant" čim je ugledala kuću. 

Dnevnom sobom dominiraju moderni bež tonovi, ali i unikatni komadi nameštaja iz prošlog veka, poput drvene stolice (sasvim desno na slici) i vintidž podne lampe.

Ako ste mislili da kaminu nije mesto u kupatilu, razmislite ponovo. Ovo neobično kupatilo modernog dizajna, ispunjeno je vintidž detaljima koji daju jedinstvenu toplinu prostoru.  

Moderne lampe iznad rustičnog trpezarijskog stola upravo prikazuju svu kontrastnu estetiku ovog doma, koji njegova vlasnica obožava.

Dizajn kuhinje je kao stvoren za "food blogerku". Sve je na dohvat ruke, sve je veoma "filmično", a kako Atena ovde provodi dosta vremena, sigurno je da se kuhinji posvetila posebna pažnja.