Naša poznata pevačica Seka Aleksić, stvorila je dom pun ljubavi ali i ukrašen ekstravagantnim detaljima, kakve viđamo samo po holivudskim vilama. Ne tako daleko, ali ipak udaljena od gradske gužve, u Staroj Pazovi, u kući od 450 kvadratnih metra, Seka uživa svakodnevno sa svojim suprgom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom. S ozbirom na to da je i veliki ljubitelj životinja, na njihovom imanju nalazi se i nekoliko pasa, koji imaju svoju zajedničku prostranu kućicu kod samog ulaza u vilu.

Ono što svakako privlači najveću pažnju je raskošno dvorište, gde sa decom uživa najveći deo dana. Pored bazena i zelenih površina, Seka je oko kuće napravila pravi vrt. Ceo ambijent uredila je prirodnim materijalima, među kojima dominira drvo. Naravno sve je sada prilagođeno Jakovu i Jovanu pa je dvorište ispunjeno dečijim igračkama, bezbedno za trčkaranje okolo.

Poznato je da Seka drži do svih pravoslavnih običaja i da u tom duhu vaspitava i svoju decu. Pa je tako kandilo, kao i ikone, nezaobilazan deo njenog doma.

Nežan kutak u kom provodi vreme uspavljujući Jovana i odmarajući sa svojim sinovima.

Privatnu oazu koja je smeštena u spavaćoj sobi, Seka je uredila u potpunosti po svom ukusu. Tu dominiraju opuštajući tonovi sivo-roze boje, dok plafon krasi ekstravagantan kristalni luster.