Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO POTROŠITI ŠTO MANJE VREMENA NA PRANJE VEŠA: 7 razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u novu mašinu za pranje

Mašina koja skida fleke, štedi struju i vaše vreme...

  Izvor: Promo

"Kakav mi je to pa posao - pranje veša?! Od čega si umorna?", pita me preko telefona moja tetka. "Pa znaš li ti da je moja svekrva morala da nosi korito na izvor da tamo ispira čaršave... ", počinje čuvenu priču koju svi u kući znamo napamet.

"Jeste, ja samo pritisnem na dugme, i mašina sama pere... ", govorim naglas, a u sebi mislim na to šta sve moram da uradim pre pranja odeće za nas četvoro u porodici. "Pa, tetka, prljavije delove na dečijim farmerkama moram ručno da istrljam. Muževljeve kragne na košuljama isto. Svoje skuplje džempere ne smem ni da pomislim da stavim u mašinu. A kad žurim? Brže ja operem ručno neku majicu i osušim je na promaji nego što bi to moja mašina ikad stigla... "

Moderne domaćice priželjkuju rešenja koja će im omogućiti da ove poslove obave što brže. Zato je sa oduševljenjem dočekana nova Samsung mašina za pranje veša koja ima takve karakteristike da nam olakša i ubrza pranje, skidanje fleka, ali i uštedi deterdžent i energiju.

  Izvor: Promo

1. Jedna od najvećih novosti je sigurno poseban program pomoću kojeg se dubinski i higijenski čisti odeća - program Hygiene Steam (higijenska para) poboljšava kvalitet pranja bez prethodnog tretiranja. Para se ispušta sa dna bubnja, tako da je svaki predmet temeljno prožet parom. Time se uklanjaju tvrdokorna prljavština i 99,9% bakterija i alergena. U vreme velike brige za zdravlje porodice, ovo je vrlo dobrodošla inovacija.

2. Posebna prednost je i EcoBubble™ tehnologija, zahvaljujući kojoj se deterdžent pretvara u mehuriće, pa tako brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoću, istovremeno štedeći energiju i štiteći boju i teksturu materijala. Šta time dobijamo? Efikasno pranje veša čak i pri niskim temperaturama!

3. Takođe, moguće je i natapanje ovim mehurićima kako bi se uklonile tvrdokorne mrlje, kao što su one od vina, čaja, šminke, krvi i trave. Odeća se temeljno natapa aktivnim mehurićima tako da prljavština i mrlje popuštaju i mogu se efikasnije ukloniti.

4. Važno je da uštedimo što više vremena i energije. Ova mašina skraćuje vreme pranja za 50% i štedi 20% energije, a kvalitet pranja ostaje isti. Uz posebnu tehnologiju, za to je zaslužan i specijalni bubanj, jer ima i zadnju ploču koja se okreće potpuno nezavisno, pa se odeća pomera pod dejstvom dinamičkog delovanja dveju sila.

  Izvor: Promo

5. Ni za bubanj više ne morate da brinete! Ova mašina može sama da održava svoju čistoću - samo uključite Drum Clean + i uklonićete nečistoću i 99,9 % bakterija iz bubnja koje uzrokuju neprijatne mirise i to bez skupih deterdženata. Pod dejstvom snažnog mlaza vode i tokom brzog okretanja nestaje čak i prljavština sa gume na vratima. I sama će vam javiti kad joj bude potrebno čišćenje.

6. Najdosadniji posao - čišćenje i pranje fioke za deterdžent - možete da zaboravite!

Fioka StayClean ima poseban sistem ispiranja, zahvaljujući kome u njoj nema više zaostalog deterdženta. Tako u fioci više nema ružnih naslaga praška, a podmetač je čistiji i higijenski bezbedniji.

7. Da li je moguće oprati veš za 39 minuta? Odgovor je "DA"!

Program Super Speed opere punu mašinu za tačno toliko vremena, potpuno i temeljno. Skraćeno je i vreme ispiranja, a brzina centrifugiranja povećana, zahvaljujući funkciji Speed Spray.

Ako nešto od veša zaboravite da ubacite na vreme? Ništa zato, tu su vratanca za dodavanje veša ili da ubacite deterdžent ako je pranje več počelo, zahvaljujući Add Wash tehnologiji. Nečujan rad, desetogodišnja garancija... lista razloga zbog kojih ćete uživati u korišćenju ove mašine sigurno je još duža nego što ste pomislili na početku.

Tekst: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije