Za ovaj recept potrebni su vam kilogram paradajza i dve krupne glavice crnog luka.
Očekujte da dobijete oko litar kečapa, a najbolje bi bilo da pripremite manje flašice i kečap čuvate u frižideru ili na niskoj temperaturi u podrumu. Od začina, pripremite 3 kašike vinskog sirćeta, 3 kašike crnog vina, kašičicu slatke mlevene paprike, list lovora, 100 g šećera, mleveni đumbir, karanfilić, muskatni orašćić, so i biber. Način pripreme pročitajte kroz galeriju slika.
Vidi galeriju
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka