Potrebno je:
- 2 kg mesnatih paprika
- 1,5 kg paradajza
- 4 glavice crnog luka
- 2 dl ulja
- so, začini po ukusu
Priprema:
Operite povrće, očistite i sameljite na mašini za meso. Pržite na ulju dok ne uvri sva tečnost koju je povrće pustilo.
Posolite, začinite, pa vruće sipajte u zagrejane tegle. Držite u umereno zagrejanoj rerni dok se odozgo ne uhvati korica. Ohlađene tegle prekrijte celofanom.
Vreme pripreme: 60 minuta + zagrevanje u rerni.
Recept piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka