Klice su super hrana, a leblebija odličan izvor belančevina, piše Lepa&Srećna.
Priprema:
Šargarepu i krastavac oljuštite pa iseckajte sitno, izrendajte ili sameljite na mašini koja pravi "špagete" od povrća.
Luk sitno naseckajte, a ako nije sezona mladog luka, slobodno ga zamenite crvenim lukom ili prazilukom.
Ako ne volite kupovne klice, možete i sami prethodno potopiti leblebiju i pšenicu da isklija.
Kako se prave klice, pročitajte OVDE.
Pomešajte klice sa povrćem, začinite po ukusu i poslužite uz krišku limuna.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka