Najbolju grčku salatu napravićete ako pomešate paradajz nekoliko različitih vrsta - čeri, "volovsko srce" i jabučar, piše Lepa&Srećna.
Priprema:
Isecite paradajz na različite komade - čeri samo na polovine, "volovsko srce" na kolutove, a jabučar na kriške.
Krastavac isecite po dužini, pa naseckajte svaku polovinu na deblje polukrugove.
Luk naseckajte na najtanja "rebarca".
Masline očistite od koštica, malo pritisnite viljuškom da puste sok pa izmešajte s povrćem.
Dodajte so, sirće i maslinovo ulje, dobro izmešajte i rashladite.
Pred služenje pomešajte sa feta sirom isečenim na kockice.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka