Svečana atmosfera za trpezom počinje toplom dobrodošlicom i elegantno postavljenim stolom.
Kao uvertiru u ovaj bogat ručak, koji smo nazvali svečani jelovnik za gurmane, predlažemo prazničnu supu sa knedlama. Ova okrepljujuća supa je obogaćena domaćim knedlama.
Nakon tople supe poslužite crnogorsku jagnjetinu u mleku koja će svojom sočnošću oduševiti goste, a uz ukusno meso služi se mekani krompir.
Kao odgovarajući završetak ovog pikantnog obroka, predlažemo čokoladnu tortu intrigantnog imena - đavolicu.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka