Pržena hrana upija dosta masnoće, ali mnogi tvrde da je mnogo ukusnija od pečene ili barene, piše Lepa & Srećna.
Zato će ova kombinacija zadržati najbolje od oba načina pripreme.
Priprema:
Kuvajte oljušten krompir petnaestak minuta u slanoj vodi.
Ocedite ga i vratite u šerpu pa ga izgnječite.
Zagrejte mleko u mikrotalasnoj rerni i dodajte ga polako muteći krompir mikserom.
Dodajte puter i začine.
Sipajte krompir u podmazan pleh i izravnajte.
Iseckajte opran mladi luk i pospite po krompiru.
Riblje štapiće kratko propržite sa obe strane na vrelom ulju - samo da uhvate koricu.
Vadite ih pravo u pleh sa krompirom - rasporedite ih po želji.
Narendajte krupno kačkavalj, pospite po krompiru i ribi.
Pecite u rerni zagrejanoj na 180C stepeni petnaestak minuta.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka