Priprema:
Pavlaku umutiti u šlag i ostaviti da se hladi u frižideru..
Za fil, umutiti kiselu pavlaku sa šećerom, dodati keks.
Prvu koru preliti sa 50 mli čokoladnog mleka.
Nafilovati polovinom fila.
Premazati polovinom šlaga ( i ostaviti dovoljnu količinu za ukrašavanje).
Ponoviti sve ovo sa drugom korom.
Treću koru staviti na vrh, pa premazati šlagom i ukrasiti. Dekorisati šarenim bombonicama.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka