Sastojci
- 12 urmi
- 12 badema
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 limun
- morska so
- priprema
Priprema
Rasecite urme i pažljivo izvadite koštice, pa umesto njih ubacite bademe. Na zagrejanom ulju propržite ih oko tri minuta i stavite na tacnu. Na kraju ih malo posolite i prelijte limunovim sokom.
PROČITAJTE JOŠ: SLADOLED OD BELE ČOKOLADE I MALINA: najslađi specijalitet koji će vas rashladiti (RECEPT)
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka