Potrebno je (za 2 osobe):
- 4 palačinke
- 1 tikvica
- 6 svežih šampinjona
- 100 g pilećeg filea
- 1 kisela pavlaka
- 1 jaje
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Iseckajte pileći file, tikvicu i šampinjone na sitne kockice, posolite, pobiberite i propržite na ulju. Ostavite da se prohladi pa filujte palačinke. Urolajte ih i poređajte u nauljenu tepsiju. Umutite jaje i pavlaku, pa prelijte palačinke. Zapecite ih u rerni na 200 stepeni dok ne porumene.
Pripremili: S. Mikić, M. Stojadinović
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka