Sastojci:
- 300 g mlevenog mesa
- 2-3 glavice luka
- 4 jajeta
- 10 kašika brašna
- 2 čaše jogurta
Priprema:
Prodinstajte meso i sitno seckani luk, začinite i ostavite da se ohladi.
Zatim dodajte jaja, brašno i jogurt, sve dobro izmešajte i sipajte u podmazan pleh.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni (probajte čačkalicom da li je pita pečena).
Gotovu pitu ukrasite rendanim kačkavaljem (izgledaće kao čipka), isecite na kocke i poslužite uz rashlađeni jogurt.
Piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka