Palenta je namirnica koju uvek valja imati u kući, a naročito kad se bliži vreme posta na vodi, piše Lepa & Srećna.
Brzo se kuva i kao ukusna podloga otvara mogućnost beskrajnog kombinovanja.
Tako možete da skuvate palentu i vruću je sipate u kalup, pa kad se ohladi isečete na deblje šnite.
Tako kuvane šnite palente poslužite sa dinstanim graškom i šargarepom, a ako volite mediteranski miks, prelijte loptice palente sokom od paradajza i pospite origanom i peršunom.
Biće odlična i palenta sa bećar-paprikašem, probajte!
Uz malo truda i mašte možete da doručkujete zdravo čak i tokom posta "na vodi"!
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka