Bajkovite životne priče se dešavaju i u stvarnosti. Jedna od njih je ljubav koja se izrodila između princa od Dubaija i jedne studentkinje.

Said al Maktoum je bio nećak vladara Dubaija, milijarder, političar i sportista. Došao je 2007. u Minsk na takmičenje u streljaštvu, gde je upoznao svoju buduću suprugu Nataliju.

Princ od Dubaija
Foto: Printscreen/TikTok/luxurilifestyle4you Said al Maktoum

Natalija Alijeva je u to vreme bila studentkinja iz Belorusije na Akademiji za fizičko vaspitanje. Honorarno je radila kao konobarica. Jedne večeri je dobila zadatak da odnese sok od pomorandže u predsednički apartman, koji se tada izdavao za oko 500 evra po danu. Tu je upoznala Saida, tada tridesetogodišnjeg princa. On je već bio oženjen Suhajlom, sa kojom je imao petoro dece, ali Natalija to nije znala. Princ je odmah zapazio njen izgled, a ona nije mogla da odoli njegovim vrlinama. Bila je odlučna u nameri da se uda za njega i preselila se u Dubai nakon samo mesec dana od upoznavanja. Prešla je u islam i postala princeza Aiša Al Maktum.

Princ od Dubaija
Foto: Printscreen/TikTok/luxurilifestyle4you Princ Said al Maktoum

Živi u kraljevskoj palati i ima ćerku. Nažalost, nakon određenog vremena su se ona i muž rastali. Kako su mediji tada pisali, razlog je bio to što Natalija nije mogla da prihvati istočnjačke zakone i da deli supruga sa drugim ženama. Imala je privatne vozače, najskuplju garderobu, skupoceni nakit i mogla je da priušti sve što poželi, ali materijalna strana nije bila dovoljna za sreću.

Pogledajte i posle 27 godina pronađen među ovcama.

BONUS VIDEO:

Kraljica Elizabeta Princeza Diana YouTube/Princess Diana

Tekst: Lepa&Srećna/K.L.