"Ja sam zabavan i malo čudan, ali na neki fini način", reči su kojima sebe opisuje princ Abdul Matin, sin brunejskog sultana čije se bogatstvo procenjuje na 28 milijardi dolara.

Pre nekoliko godina je stigao na spisak najpoželjnijih neženja u Aziji, a sada je konačno odabrao sebi ženu. Srećna verenica je Aniša Isa Kalebić, s kojom se Abdul slikao za Instagram za novogodišnju čestitku.

"Želimo vam sve najbolje u 2024. godini", napisao je mladi sultan, koji se smeška uz buduću suprugu. Ona je "strateški" naslonila ruke na ogradu tako da se vidi ogroman verenički prsten.

Za Anišu kažu da vodi poreklo iz Hrvatske, kao i da je unuka jednog od najbližih savetnika sultana koji će joj uskoro postati svekar. Svadbeno slavlje će trajati devet dana, a venčanje je zakazano za 11. januar.

Abdul kaže da je tražio osobu koja je "svoja" i "realna". "Neko ko je veoma jednostavan, to je ono što ja volim, jer sam i sam fin i jednostavan", objasnio je brunejski princ. Mada je najmlađi u porodici, svi primećuju da je veoma često uz oca sultana i da ga prati na najvažnijim događajima.

Na Instagramu Abdul privlači ogromnu pažnju i ima više od dva miliona obožavalaca. Žene kažu da je veoma zgodan, pa je dobio čak i nadimak "Dizni princ". Za Anišu kažu da je pravi izbor za njega, kako vama izgleda ovaj par?

Pročitajte i koja svadba je kod nas bila jedna od najskupljih.

BONUS VIDEO:

SVI ME ZOVU ŽENA OD SULTANA! Kako je hit pronašao put do Tijane eM (KURIR TV) Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.