Tekst: Promo

OSHO je jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka. Poznat je po svom revolucionarnom doprinosu nauci unutrašnjeg preobražaja, a uticaj njegovih učenja i dalje se širi i dopire do znatiželjnih ljudi svih uzrasta u svim zemljama sveta.

Oshova biblioteka Suština življenja usredsređena je na najvažnija pitanja u životu pojedinca. Svaka knjiga sadrži vanvremenska, ali savremena istraživanja i rasprave od vitalne važnosti za našu ličnu potragu za smislom i svrhom, fokusirajući se na pitanja koja se tiču našeg unutrašnjeg života i kvaliteta postojanja.


Izaberite knjigu koja će vam pomoći u traganju! Ulepšajte život novim saznanjima uz knjigu!

Strah - Osho

U knjizi Strah: Kako razumeti i prihvatiti životnu neizvesnost, Osho korak po korak vodi čitaoca kroz sve ono čega se ljudska bića plaše – od refleksne ’bori se ili beži’ reakcije na fizičku opasnost do racionalnih i iracionalnih strahova uma i njegove psihologije. Ako razumevanjem osvetlimo mračne ćoškove straha, kaže on, ako provetrimo podrume i otvorimo prozore, zavirimo ispod kreveta da vidimo da li čudovište zaista tu obitava, samo tad ćemo početi da izlazimo iz svoje zone komfora i naučićemo da živimo – pa čak i da uživamo u njoj – sa suštinskom nesigurnošću života i postojanja.

1. osho-strah.jpg
Promo 

Knjigu možete poručiti OVDE po ceni od 740 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Živeti po sopstvenim pravilima - Osho

Kad nad vama nema autoriteta, onda ste vi autoritet – izvanredna odgovornost, velika sloboda. Knjiga Živeti po sopstvenim pravilima podržaće novu generaciju u širenju svog shvatanja slobode i stvaranju novih sistema za čovečanstvo.

2. osho.jpg
Promo 


OVDE poručite knjigu po ceni od 820 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima do 09 do 17h.

O ljubavi - Osho

 U savremenom svetu, gde se sve više teži ka realizaciji individualnog potencijala, Osho nam pomaže da svoju potragu za ljubavlju obogatimo šireći sopstvene vidike i pokazuje nam da su manifestacije ljubavi bezbrojne, kao i da ljubav nije ograničena isključivo na drugo ljudsko biće.

3. o-ljubavi-osho.jpg
Promo 

Po ceni od 820 rsd ovu knjigu možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Povratak sebi - Osho

Prelepo ilustrovana zbirka vežbi usmerene pažnje za opuštanje, uzemljenje i otkrivanje unutrašnjeg mira, legendarnog duhovnog učitelja Oshoa. Uz brojne vesele ilustracije u boji, knjiga Povratak sebi poziva čitaoce da zarone u meditacije u bilo kom trenutku ili da čitaju knjigu redom radi pravog iskustva „povratka kući”.

4. povratak-sebi-osho.jpg
Promo 

OVDE je možete poručiti po ceni od 880 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Knjiga o deci - Osho

 „Zagledajte se u lice deteta – nećete naći ništa dublje. Oči deteta su ambis bez dna.” – Osho

Ova knjiga predstavlja poziv za „oslobodilački pokret dece” kako bi se razbili stari obrasci i stvorila prilika za nov način povezivanja ljudskih bića. Knjiga o deci je vodič za odrasle koji će im pomoći da shvate kako uslovljavaju i menjaju decu. Zahvaljujući toj svesti, odrasli će naučiti kada da gaje i štite decu, a kada da im se sklone s puta da bi deca mogla procvetati u svoj najviši potencijal i dosegnuti najveće mogućnosti za radost.

5. knjiga-o-deci-osho.jpg
Promo 

Ovu knjigu možete jednim klikom OVDE poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 po ceni od 880 rsd.


* Klikom OVDE možete pogledati celokupnu ponudu raznovrsnih knjiga i popularnih naslova!

** Poštarina je besplatna za iznos preko 2.000 dinara.