Niko nije savršen. I niko ne može da ima samo blistavu stranu, svako od nas ima i slabe tačke a pritisak na njih može da nas navede i na postupke koje drugi ne vole ili čak drugima štete. Neke negativne crte ličnosti vidimo kod osoba koje samo što smo upoznali, baš kao što to gledamo u romantičnoj filmskoj komediji kad par izlazi na prvi sastanak.

Da li je dama izuzetno neljubazna prema konobaru? Da li misli samo o sebi? Da li je spremna da drugima upropasti veče samo da bi bilo po njenom?

Neke druge negativne osobine, nažalost, isplivaju u odnosu tek kasnije. Ljubazna, slatkorečiva i fino vaspitana dama može se na kraju pokazati kao teška manipulantkinja koja i te kako ume da vam radi iza leđa. Tada nam preostaje samo da se zahvalimo životu što nam je otvorio oči. 

Lista koja sledi nije ni konačna i večita ali služi kao podsetnik na osobine na koje treba obratiti pažnju. Ako je žena koju ste nedavno upoznali više zainteresovana za vaš životni stil, materijalne stvari kojima ste okruženi, mestima gde odlazite na zimovanje ili letovanje, a manje je interesujete baš vi lično, treba biti oprezan...

LepaiSrecna Lista 10 negativnih osobina svima može da posluži kao podsetnik. Pa i kao upozorenje...

Izvor: Lepa&Srećna